Gözpınar Anaokulu
GÖZPINAR KÖYÜ HUZUR MEVKİİ EĞİTİM SK. ANAOKULU BLOK NO 15 KURTALAN / SİİRT

VİZYON

Gözpınar Anaokulu, Bütünsel eğitime odaklanarak Türkiye’nin en iyi okul öncesi eğitim kurumlarından biri olmak ve tüm mesleki birikimimizi çocuklarla birlikte çocuklarımızın hayatına olumlu dokunuşlar yaparak özgüvenli, kendisi ve çevresiyle barışık, mutlu, başarılı, sağlıklı, empati göstermeyi ve paylaşmayı bilen, karar verme yeteneğine sahip, öğrenmeye açık, yardımlaşma ve dayanışma duyguları gelişmiş çocuklar yetiştirmeye önem veren bir kurumdur.

MİSYON

Gözpınar Anaokulu, Özgün, yaratıcı, güvenli, gelişimi destekleyen ve sevgi dolu bir çevrede çocuklarımızın var olan yeteneklerinin ortaya çıkmasına ve gelişmesine yardımcı olmak; çocuklarımızda öğrenmeye ilgi uyandırmak; oyun yoluyla öğrenimlerini desteklemek; bilişsel, sosyal, duyusal, öz bakım, dil ve psikomotor becerilerinin gelişimine önemli ölçüde katkıda bulunmak ve çocuğumuzun çevresi ile olan iletişimine sağlıklı biçimde yardımcı olmayı HEDEFLEMİŞTİR...

İkili Öğretim

İl merkezine uzaklığı 56 km İlçe merkezine uzaklığı 26 km